Зменшена ціна! Очищення двигуна зовнішнє NOWAX V12 Engine Cleaner NX05142 5л Збільшити для перегляду

Очищення двигуна зовнішнє NOWAX V12 Engine Cleaner NX05142 5л

139020

Новий товар

NOWAX NX05142 V12 Engine Cleaner 5л - очищувач двигуна зовні

Детальніше

0 votes

512 грн.

-5%

539 грн.

Додати до списку обраних товарів

Замовлення в 1 клік

Характеристики

Тип рідиниочищувачі
Тип автохіміїдля двигуна

Інформація

Очищувач NOWAX NX05142 V12 Engine Cleaner 5л є професійним і призначений спеціально для миття зовнішньої частини двигуна автомобіля. Засіб має підвищену ефективність і здатний справитися з видаленням масляних плям, пригорілих рідин технічного використання, дорожнього пилу, твердих відкладень і інших видів забруднень. Очищувач є універсальним і сумісний з усіми типами двигунів різних транспортних засобів, а також підходить для очищення промислового обладнання. Склад не робить негативного впливу на металеві та гумові елементи автомобіля, нейтральний до лакофарбових поверхонь. Даний очищувач безпечний, не містить в своєму складі розчинники. Не сприяє корозії металу. Використовувати засіб можна як з гарячим, так і з остиглим двигуном.

Завдяки тому, що очищувач є концентратом він досить економічний у використанні. Для приготування робочого розчину засіб необхідно розвести з водою в пропорції 1 до 10. Потім очищувач наноситься на двигун за допомогою розпилювача. По закінченню трьох хвилин засіб змивають проточною водою під високим тиском.

Спосіб застосування:

Приготувати робочий розчин: розбавити з водою в пропорції 1:10. Нанести засіб на оброблювану поверхню за допомогою розпилювача і залишити на 2-3 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. При дуже сильному забрудненні двигуна повторіть очищення ще раз.

Попередження:

Використовувати в провітрюваному приміщенні. Не допускати висихання. Дотримуватися рекомендовані концентрації. Не змішувати з іншими засобами. Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Берегти від дітей!

Reviews

Write a review

Очищення двигуна зовнішнє NOWAX V12 Engine Cleaner NX05142 5л

Очищення двигуна зовнішнє NOWAX V12 Engine Cleaner NX05142 5л

NOWAX NX05142 V12 Engine Cleaner 5л - очищувач двигуна зовні