Ароматизатор Aroma Car Drop - Vanilia, 5 мл. Збільшити для перегляду

Ароматизатор Aroma Car Drop – Vanilia, 5 мл.

137205

Новий товар

Ароматизатор Aroma Car "Drop Control" Vanilia

Аромат: Vanilia/Ваніль
Об'єм: 5мл
Тип ароматизатора: підвісний

Детальніше

0 votes

65 грн.

Додати до списку обраних товарів

Замовлення в 1 клік

Характеристики

Тип автохіміїдля догляду за салоном

Інформація

У колекції виробника Aroma Car велика кількість автомобільних освіжувачів повітря з багатою палітрою різноманітних запахів. Всі ароматизатори чудово поєднують сучасний дизайн та функціональність. Ароматні композиції створюються кращими парфумерними майстрами і гарантують максимальну довговічність аромату, а стильний зовнішній вигляд робить ароматизатори AROMA CAR не тільки освіжаючими, а й прикрашаючими.


Ароматизатор Aroma Car "Drop Control" Vanilia - підвісний ароматизатор із стійким, стійким запахом та стильним дизайном. Ароматизатор виконаний у вигляді флакона, усередині якого знаходиться ароматична рідина. Компактні розміри дозволять закріпити його в будь-якому місці Вашого авто, але найкраще зробити біля вентиляції. Тоді потоком повітря аромат буде поширюватися по всьому салоні автомобіля. Папір, з якого виготовлений ароматизатор, просочують парфумерною композицією. Усі компоненти, що входять до складу ароматизатора, біологічного походження, не викликають алергію та подразнення.

Ароматизатор Aroma Car додасть салону автомобіля атмосферу спокою та почуття комфорту, яке супроводжуватиме Вас у поїздках. Аромат вас не дратуватиме чи відволікатиме. Ви будете насолоджуватися легким, ненав'язливим запахом. За рахунок того, що парфумерна композиція виготовляється за найновішими технологіями, приємний аромат у салоні вашого автомобіля збережеться протягом тривалого часу. За допомогою цього ароматизатора Ви зможете не лише ароматизувати повітря, а й нейтралізувати неприємні запахи.

Reviews

Write a review

Ароматизатор Aroma Car Drop – Vanilia, 5 мл.

Ароматизатор Aroma Car Drop – Vanilia, 5 мл.

Ароматизатор Aroma Car "Drop Control" Vanilia

Аромат: Vanilia/Ваніль
Об'єм: 5мл
Тип ароматизатора: підвісний