Перша міжнародна конференція "Лабораторія No-Till" пройшла успішно

19.02.2019

15-16 лютого в Києві пройшла перша міжнародна конференція "Лабораторія No-Till". Судячи з кількості та географії учасників - понад 300 представників з 13 країн світу - від США до Вірменії, інтерес до ресурсозберігаючих технологій, що дозволяють підвищити ефективність сільського господарства і зупинити деградацію ґрунтів, у всьому світі тільки зростає.

На заході можна було не тільки почути доповіді від кращих доповідачів і аграріїв-практиків з України і світу, обмінятися досвідом з колегами, але і вибрати посівну техніку для технології No-Till - виробники пропонували різні технічні системи. "Агро-Союз" на своєму виставковому стенді презентував системи посіву з монодісковим (Turbosem) і дисково-анкерним (Cross Slot) сошниками, а також покривні культури, які допомагають відновлювати природну родючість грунту.

В конференції взяли участь і експерти від Холдингу "Агро-Союз", який близько 20 років займається вивченням і впровадженням ресурсозберігаючих ґрунтозахисних технологій в своєму господарстві і підприємствах клієнтів по Європі і СНД. Едуард Романьков, що пройшов в Холдингу шлях від агронома-технолога до директора заводу з виробництва техніки, отримав нагороду як кращий спікер конференції.

Конференція "Лабораторія No-Till" пройшла аншлагових і цікаво, її учасники висловили побажання провести аналогічний захід, тільки вже в польових умовах.

Пропонуємо фотозвіт з заходу.

лабораторія no-till

Едуард Романьков - найкращий спікер