Семінар з No-Till в Агро-Союзі: маленькі етапи великого шляху

21.12.2018

Семінар «Технологія прямого посіву: як знизити витрати і підвищити ефективність» відбувся у Холдингу «Агро-Союз» 18-19 грудня. Приїхало понад 30 аграріїв з 7 областей України.

З банком землі від 500 га і до 10000 га. Склад учасників був досить «строкатий»: від 22-річних агрономів до 55-літніх власників великих агропідприємств. Такі різні і такі схожі. Всі вони прагнуть отримувати максимальні результати і зберегти живий ґрунт. Хтось із них знаходиться тільки на початку шляху, хтось вже більше 10 років практикує No-Till і бачить, як поступово змінюється ґрунт, оживає, в ньому починають відбуватися дивні процеси, а хороші врожаї виходять навіть у посуху.

На семінарі обговорювали загальні питання щодо впровадження ресурсозберігаючих технологій, актуальні проблеми живлення, захисту рослин, складання правильної сівозміни, впровадження покривних культур, підбору ефективної посівної техніки ... Адже No-Till - це ціла система, де кожен елемент відіграє величезну роль і впливає на кінцевий результат. Багато дискутували і ділилися досвідом.

Пропонуємо фотозвіт із семінару.

Семінар в Агро-Союзі